Facebook
Icing Smiles

Ambassadeurs

Wendy Schlagwein

Mijn naam is Wendy Schlagwein, ik ben geboren in 1972 te leiden.Naast liefhebbende vrouw en moeder bleek mijn 3e liefde taarten decoreren.

In maart 2006 ben ik begonnen met hobbymatig taarten te maken. Wat begon met een verjaardagstaart voor mijn zoon mondde uit in een ware passie waarin ik veel creativiteit in kwijt kan. Zo heb ik met diverse wedstrijden mee gedaan.Al snel heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik heb ontzettend veel taarten  gemaakt in opdracht. En zelfs 3 taartdecoratie boeken uit mogen brengen. Daarnaast geef ik al vele jaren les en ben ik aanwezig op vele beurzen in binnen- en buitenland om les te geven of om te demonstreren.Vaak te vinden bij de stand van mijn sponser Smartflex fondant waar ik inmiddels ambassadeur Nederland van ben.Inmiddels ben ik ook een van de vaste leraren bij the Sugar Academy, wat ik met ontzettend veel plezier doe. 

Vanaf de allereerste dag ben ik betrokken bij Icing Smiles. Ik vind het echt een fantastisch initiatief. Zo mocht ik de allereerste taart maken die ik mocht brengen bij het eerste Icing Smiles kind. Die glimlach op haar gezicht vergeet ik nooit meer.

Nathasja Flapper

Mijn naam is Nathasja Flapper, in 2013 begon ik hobbymatig met taarten maken en dat liep, zoals bij de meesten, behoorlijk uit de hand. Zo schreef ik na twee jaar mijn hobby in als bedrijf genaamd Flappergasted Cakes, won ik al snel prijzen en awards, verscheen internationaal in magazines en als klap op de vuurpijl was ik in 2016 én 2017 genomineerd als een van de 4 beste sculpted cake artists bij de Cake Masters Awards in Birmingham, Engeland. Dat een simpele eerste taart kon leiden tot wereldwijd succes, had ik nooit kunnen voorspellen. Mijn bedrijf blijft groeien en internationale bekendheid wordt steeds groter. Toch blijf ik het liefst dicht bij huis, want ik ben nogal een huismuis. 

De eerste kennismaking met Icing Smiles was nog in mijn hobby tijd, ik had in een facebook groep een taart voorbij zien komen van iemand die hem voor Icing Smiles had gemaakt. Mijn interesse was direct gewekt, ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan en dat zit ook in mijn hart, anderen blij maken, een smile bezorgen, was iets wat ik al graag deed. Inmiddels heb ik al een aantal taarten mogen maken voor Icing Smiles en promoot ik de stichting wanneer ik maar kan. Trots draag ik de buttons op mijn buis en een Icing Smiles sticker op het raam bij de voordeur.

Vanaf het eerste moment, zat Icing Smiles al in mijn hart. Ik zet me graag in voor dit prachtige doel en zal dat blijven doen. Een prachtig initiatief dat mensen bij elkaar brengt, hobbybakkers, professionals, chauffeurs en andere vrijwilligers, die samen zorgen voor een smile op het gezicht van een kind dat dat wel kan gebruiken.